Danmarkskort

Vi tilbyder kort over hele Danmark i både A4 og A3-format

Flotte Danmarkskort

Vi kan hjælpe jer med kort, der viser hele Danmark. Og kortene er naturligvis altid 100% opdaterede.

Kortene fåes i både A4 og A3. Det er de formater, der egner sig bedst til brug i langt de fleste tryksager og magasiner.

På begge kort kan man se alle større byer, samt både hovedvejsnet og sekundære ruter. Færgeruter,jernbaner og lufthavne er også medtaget. På A3-kortet er Margueritruten desuden også vist.

Kortene er udviklet af vores egne kartografer, der sørger for at holde kortene opdaterede. Med mindre vi aftaler andet med dig, får dit kort de oplysninger med, som vores kartografer har udvalgt. Udvælgelsen af informationer er baseret på en afvejning af kortets fysiske størrelse og den nødvendige informationsmængde for, at kortet er brugbart.

Eksempel på Danmarkskort


Størrelse og format

Kortene fåes i størrelserne A4 og A3. A4 er 210x297 mm. A3 er 297x420 mm. Hvilken størrelse, du vil have, skal du bare fortælle os. Og er du i tvivl, skal du blot spørge. Så rådgiver vi gerne.

Har du f.eks. brug for et oversigtskort over hele Danmark, der skal vises i et magasin, vil A4-kortet være at foretrække. Men skal kortet kunne bruges til at finde vej, bør det være A3-kortet. Det kan så vises som et opslag over to sider i magasinet.

Filen, vi leverer til jer, er en PDF, hvor alt er vektorbaseret. I kan derfor selv skalere både op og ned uden kvalitetstab.

Forskel på A4 og A3

Der er ikke de helt samme informationer med på A4 og A3-kortene. Det skyldes, at A3 er dobbelt så stort som A4, og der derfor er plads til flere informationer på A3-kortet.

På det store A3-kort er alle større byer vist med deres fysiske udstrækning. På korteksemplerne her kan man f.eks. se, at Nykøbing Mors er vist med bykerne på A3-kortet, hvor byen kun er vist med en cirkel på A4-kortet. På A3-kortet er Margueritruten også medtaget. Det er den grønne rute.

Betingelser

Kortet må ikke videregives eller -sælges i nogen form som selvstændigt produkt. Kortet skal altid indgå som en del af et andet produkt, f.eks. som illustration i et gratis katalog, på en hjemmeside eller på en vejtavle sammen med andre informationer.
Licensen gælder i ét år fra fakturadato. Efter licensens udløb må allerede producerede produkter gerne distribueres, men der skal tegnes en ny licens, inden nye må produceres.
Licensen giver ret til bruge kortet i ét produkt. Skal kortet bruges i flere produkter, f.eks. både i katalog og på hjemmeside, skal der tegnes en licens for hvert produkt.
Kortet eller den tilhørende kolofon skal indeholde teksten "© Cartography by Legind A/S - www.multimaps.dk"

Klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du skal have, og hvad det koster? Så mangler du blot at kontakte os. Ellers kan du først se på vores prisliste for at få en idé om prislejet.