Bykort

Vi tilbyder opdaterede bykort over alle danske byer

Alle danske byer

Vi kan hjælpe jer med bykort over samtlige danske byer. Og kortene er naturligvis altid 100% opdaterede.

Kortene er i målestok 1:15.000. Det er den klassiske målestok til bykort, hvor 1 cm på kortet svarer til 150 meter på vejen.

På kortet kan man se samtlige gadenavne, men uden at det samtidig bliver alt for stort. Længere gadenavne bliver forkortet, hvis der ikke er så meget plads. F.eks. kan "Christian Hansens Vej" blive forkortet til "Chr. Hansens Vej".

Selve kortet er baseret på OpenStreetMap og efterfølgende behandlet og layotet af vores kartografer. Med mindre vi aftaler andet med dig, får kortet de oplysninger med, som der er i OpenStreetMap. Og vi benytter naturligvis altid kun de helt opdaterede datasæt.

Eksempel på bykort


Størrelse og format

Kortet er i størrelsen A4. Det er 210x297 mm. Hvilket udsnit, du vil have, skal du bare fortælle os. Og det kan naturligvis både være et horisontalt og vertikalt udsnit.

Har du brug for så stort et udsnit, at det ikke kan være på én A4-side, skal du have to kort, svarende til A3. Det kan naturligvis også være både vertikalt og horisontalt. Du skal være opmærksom på, at prisen gælder for ét kort i A4. Skal du have et dobbelt så stort kort, bliver prisen også dobbelt. I langt de fleste tilfælde kan en by dog sagtens være på én A4-side. Selv hele Indre By i København kan uden problemer være på én enkelt A4-side.

Filen, vi leverer til jer, er en PDF, hvor alt er vektorbaseret. I kan derfor selv skalere både op og ned uden kvalitetstab.

Så meget er A4 og A3

For langt de fleste byers vedkommende kan hele bykernen vises på en A4-side. I dette eksempel vises hvor meget af Frederikshavn, der kommer med på en A4-side. Vil du hellere have, at udsnittet er horisontalt i stedet for vertikalt, siger du bare til. Det gør ingen forskel på prisen.

Er byen så stor, at den ikke kan vises på en enkelt A4-side, fordobler vi størrelsen på udsnittet til A3. Du skal så være opmærksom på, at prisen samtidig også fordobles. Men det er naturligvis helt op til dig at bestemme, hvor meget af byen du vil have med på dit kort. I dette eksempel kan du se, hvor meget der kommer med af Frederikshavn på en A3-side.

Betingelser

Kortet må ikke videregives eller -sælges i nogen form som selvstændigt produkt. Kortet skal altid indgå som en del af et andet produkt, f.eks. som illustration i et gratis katalog, på en hjemmeside eller på en vejtavle sammen med andre informationer.
Licensen gælder i ét år fra fakturadato. Efter licensens udløb må allerede producerede produkter gerne distribueres, men der skal tegnes en ny licens, inden nye må produceres.
Licensen giver ret til bruge kortet i ét produkt. Skal kortet bruges i flere produkter, f.eks. både i katalog og på hjemmeside, skal der tegnes en licens for hvert produkt.
Kortet eller den tilhørende kolofon skal indeholde teksten "© Cartography by Legind A/S - www.multimaps.dk"

Klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du skal have, og hvad det koster? Så mangler du blot at kontakte os. Ellers kan du først se på vores prisliste for at få en idé om prislejet.